Betalen

Op de volgende manieren kun je bij Speeltjesdirect.nl betalen:

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Creditcard

Met een creditcard betaal je achteraf. Het voordeel is dat vrijwel alle creditcards aankoopbescherming bieden. Je bent verzekerd tegen verlies en schade. De creditcards MasterCard en Visa zijn bij Speeltjesdirect.nl te gebruiken.

Bankoverschrijving

Bij deze betaalmethode dien je het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvang je na de bevestiging van de aankoop per e-mail zijn tevens ook vermeld op de afrekenpagina. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan en zorgen wij voor een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvang je een bevestiging van de bijschrijving.

PayPal

Bij Speeltjesdirect.nl kun je betalen met Pay-Pal. Voor een betaling per PayPal heb je een gratis Paypal account nodig waaraan je je creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent Speeltjesdirect.nl geen extra kosten.